Wie ben ik

Ik ben gerdien van horssen geboren in 1970 als schipperdochters, ik woon in Maasbracht en ik heb 3 geweldige kinderen

Als kind was ik heel gevoelig voor de energie van andere mensen en dieren etc. Ik leefde eigenlijk in mijn eigen droomwereld. Toen ik wat ouder was liep ik hierdoor tegen allerlei verstoringen aan  in mijzelf, na de geboorte van mijn jongste zoon raakte ik in een depressie en voor mij was duidelijk dat ik iets met mijn kwaliteiten moest gaan doen. Eigenlijk was ik mijn hele leven al bezig met spiritualiteit en de natuur. 

Na een zoektocht kwam ik uit bij het Elohim centrum in Veelerveen hier heb ik een 3 jarige opleiding gedaan tot kosmisch healer/reader,
Merlijn healer en medicijn healer. Hierna ben ik  de cosmic flower opleiding gaan doen en de cosmic flower docenten opleiding. Verder ik  medische basis kennis op hbo en psycosociale kennis op hbo niveau gedaan, Verder heb ik vele dag cursussen  en enkele daagse trainingen gevolgd op orthomoleculair gebied en voeding ect. Momenteel volg ik trainingen bij de one consiousness academy onder leiding van senia melchizedek voor mijn verdere ontwikkeling en om de mensheid bewust te maken van de nieuwe tijd. 

Ik ben aangesloten bij de VBAG en RBCZ
Na mijn opleidingen ben ik veel gaan reizen om mij verder te ontwikkelen en ervaringen en leringen op te doen bij de oude volkeren. Mijn reizen waren heel intensief en leerzaam. De reizen waren o.a. naar het oude Egypte, Mexico de Maya’s, Bali, Glastonbury, Afrika, Thailand, ect.

Door mijn reizen ben ik het intense gevoel van moeder aarde gaan ervaren.

 met de energie van de aarde werk ik het meeste maar natuurlijk ook het kosmische stuk ontbreekt er niet aan.

 Mijn leven is niet makkelijk maar dit zijn allemaal leerprocessen die wij mogen doorlopen. Je krijgt niets wat je niet dragen kunt niet meer en niet minder. Dit is mijn levensmotto en door deze levens ervaringen ben ik ook in staat om andere mensen te helpen door de levenswijsheid die men leert.
Mijn hart ligt echt bij het helpen van de mens in zijn totale plaatje met heel zijn wezen
Ik hoop je graag te ontmoeten in mijn praktijk

In lakesch ( ik ben de andere jij) maya wijsheid

rbcz: 106041R
vbag: 22112005