Energetische therapie

Energetische therapie een eeuwen oude methode om het energetisch lichaam ( aura lagen) te
stimuleren en verstoringen op te heffen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van universele ,kosmische energie , door het opsporen van verstoringen in het fysieke en energetisch lichaam. Het zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd zodat de verstoringen mogen verdwijnen.

Levernsenergie

Energie kunnen we vaak met het blote oog niet zien maar alles om ons heen bestaat uit energie, energie is er altijd dit noemen we o.a. levensenergie,.

Energie kun je ook voelen b.v. warmte of kou trilling een rilling  ect.

Door energie leven wij, maar ook de planten, dieren wereld , water, lucht noem maar op zelfs alles wat ooit geleefd heeft , heeft nog energie bv kristallen of overleden personen waar contact mee gemaakt mag worden, maar ook kristallen en edelstenen bestaan uit energie daarom is de overdracht hiervan ook zo mooi en een uitstekend ondersteund middel. Ook energetische druppels denk hierbij aan de cosmic flower remedies en bach druppels .Deze druppels zijn ontstaan door energetische overdracht van planten, kristallen en gebieden ect , Hierdoor ontstaan de mooiste remedies die echt een prachtige ondersteuning kunnen zijn voor ons menselijk wezen. 

Door energie over te dragen stimuleren we de meridianen de chakras en de chackra lagen die om ons heen lopen. daardoor kun je verstoringen opheffen en het zelfhelend vermogen stimuleren. dit werkt via een Healing ( magnetiseren) en door een Reading kunnen de verstoringen opgespoord worden , de healer voelt de energie en de energie verandering in de handen of het lichaam, een energetisch therapeut kan energie dus doorgeven aan de cliënt met hulp van het universum, de aarde en de kosmos

Energetische Therapie pakt de verstoringen bij de kern aan zodat het los mag komen en gaan stromen, door het los maken kunnen er vaak wat griep klachten ontstaan of vermoeidheid, enkelen cliënten ervaren juist heel veel energie na de behandeling.

 

Een aurareading is een intuïtieve waarneming van de energie van jou en de interactie met je omgeving. Het is een stroom praktische informatie van je uitstraling; een momentopname tegen de achtergrond van het verleden en met verwijzingen naar de toekomst. In je energieveld is deze informatie te zien. Zelf  krijg beelden door of ik voel dingen in mijn eigen systeem wat met jou te maken heeft Dit kan zijn : helder zien , helder horen ,helder voelen, helder weten, helder ruiken en proeven ect